Se freaca spuma margarina cu ouale si zaharul, se adauga vanilia si coaja de lamiie si se framinta bine cu faina si untura;
Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute la loc rece;
Din acest aluat se fac biscuitii cu ajutorul aparatului special de biscuiti spritati care se ataseaza la masina de tocat carne;
Se pun la copt in tava unsa si presarata cu putina faina la distanta de 1 cm si se da la cuptor la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii