autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

BISCUITI SPRITATI

Autor: Stancu Ileana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stancu Ileana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
300 g zahar, 3 oua, 300 g untura, 200 g margarina, 1/2 praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie rasa, faina cat cuprinde, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca spuma margarina cu ouale si zaharul, se adauga vanilia si coaja de lamiie si se framinta bine cu faina si untura;

Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute la loc rece;

Din acest aluat se fac biscuitii cu ajutorul aparatului special de biscuiti spritati care se ataseaza la masina de tocat carne;

Se pun la copt in tava unsa si presarata cu putina faina la distanta de 1 cm si se da la cuptor la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI SPRITATI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

99 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Biscuiţi şpriţaţi

Biscuiţi şpriţaţi

Se amestecă toate şi apoi se dau prin maşina de tocat la care se ataşează forma specială de

40 voturi    14 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

  • 300 g zahar
  • 3 oua
  • 300 g untura
  • 200 g margarina
  • 1/2 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa
  • faina cat cuprinde
  • putina sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Desert zebra