autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

BISCUITI SPRITATI

Autor: Stancu Ileana (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stancu Ileana (Bucatar)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
300 g zahar, 3 oua, 300 g untura, 200 g margarina, 1/2 praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie rasa, faina cat cuprinde, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca spuma margarina cu ouale si zaharul, se adauga vanilia si coaja de lamiie si se framinta bine cu faina si untura;

Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute la loc rece;

Din acest aluat se fac biscuitii cu ajutorul aparatului special de biscuiti spritati care se ataseaza la masina de tocat carne;

Se pun la copt in tava unsa si presarata cu putina faina la distanta de 1 cm si se da la cuptor la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI SPRITATI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti Spritati

Biscuiti Spritati

Cand am pofta pe ceva dulce, usor si rapid pregatesc acesti biscuiti fragezi… Intr-un vas mai

12 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Biscuiti spritati cu lamaie

Biscuiti spritati cu lamaie

Lămâile se spala si se dau pe razatoarea mica. Coaja se amesteca bine cu o lingura cu zahar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

  • 300 g zahar
  • 3 oua
  • 300 g untura
  • 200 g margarina
  • 1/2 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa
  • faina cat cuprinde
  • putina sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Croissante cu nutella