Biscuiti Truffle

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti Truffle

Ingrediente

  • 200g ciocolata cu lapte sau amaruie
  • 70g zahar
  • 2 oua
  • 50g unt
  • 200g faina
  • 1 pliculet praf copt
  • esenta de vanilie (eu am pus si de portocala sau rom)
  • un varf cutit de sare
  • zahar pudra pentru exteriorul biscuitilor

Mod de preparare

Topim pe baie de aburi ciocolata cu untul.Lasam sa se mai raceasca un pic.Intre timp mixam foarte bine ouale cu zaharul,adaugam ciocolata topita si foarte putin calduta peste oua si omogenizam.Adaugam peste aceasta compozitie putina sare,esenta de vanilie ,faina si praful de copt.Omogenizam, rezultand o crema groasa.O acoperim cu folie si o dam 2 ore la frigider.Dupa ce scoatem de la rece,ne apucam de format bilute de marimea unei nuci dupa care le dam prin zaharul pudra,le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,si le coacem la cuptorul preancalzit 10 minute.Nu lasam mai mult sa nu se intareasca interiorul biscuitilor sau sa se arda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise