autor:

cristina masu

» » Dulciuri diverse

Biscuiti Truffle

Autor: cristina masu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina masu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Ingrediente
200g ciocolata cu lapte sau amaruie, 70g zahar, 2 oua, 50g unt, 200g faina, 1 pliculet praf copt, esenta de vanilie (eu am pus si de portocala sau rom), un varf cutit de sare, zahar pudra pentru exteriorul biscuitilor

Dificultate: Redusa Timp: 2h 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Topim pe baie de aburi ciocolata cu untul.Lasam sa se mai raceasca un pic.Intre timp mixam foarte bine ouale cu zaharul,adaugam ciocolata topita si foarte putin calduta peste oua si omogenizam.Adaugam peste aceasta compozitie putina sare,esenta de vanilie ,faina si praful de copt.Omogenizam, rezultand o crema groasa.O acoperim cu folie si o dam 2 ore la frigider.Dupa ce scoatem de la rece,ne apucam de format bilute de marimea unei nuci dupa care le dam prin zaharul pudra,le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,si le coacem la cuptorul preancalzit 10 minute.Nu lasam mai mult sa nu se intareasca interiorul biscuitilor sau sa se arda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Truffle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
savarine

savarine

Intr-un castron se amesteca faina si drojdia. Se adauga zaharul, laptele cald si ouale si se amesteca(se

8 voturi    3 comentarii
12h
Dulciuri diverse
Jeleu bio de la Pukka Food

Jeleu bio de la Pukka Food

1. Iei o pungulita de cristale de zmeura pentru jeleu si adaugi 500 ml apa fiarta peste ele. 2.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • cristina masu

    cristina masu (Maestru bucatar) , 05 aprilie 2011

    multumesc , Lia !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2011

    Bine ai venit in randul gustosilor ! Biscuitii astia sunt o nebunieeeeee yumi,yumi. Felicitari ! ***** Ps: te asteptam si cu alte bunatati...pupici.

  • cristina masu

    cristina masu (Maestru bucatar) , 04 aprilie 2011

    da, si sunt si foarte buni,fragezi in interior si crocanti la exterior!!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2011

      ce bine arata...mi-a lasat gura apa...:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200g ciocolata cu lapte sau amaruie
  • 70g zahar
  • 2 oua
  • 50g unt
  • 200g faina
  • 1 pliculet praf copt
  • esenta de vanilie (eu am pus si de portocala sau rom)
  • un varf cutit de sare
  • zahar pudra pentru exteriorul biscuitilor

Raporteaza reteta

cristina masu (Maestru bucatar)

multumesc , Lia !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura turnata cu mere