Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga faina si coaja de lamaie rasa, iar la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se tapeteaza o tava cu hartie, se pune compozitia intr-un pos sau cornet si se formeaza in tava bastonase cu lungimea de 10 cm. Se coc la cuptor la un foc domol, se lasa sa se raceasca si apoi se scot din tava.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii