Carnea se taie bucati mari, se spala, apoi se opareste, se spala si se pune la fiert intr-un vas cu apa fierbinte si sare. In timpul fierberii se spumeaza si se adauga: ceapa curatata si spalata, zarzavatul curatat, spalat si crestat, piperul boabe. Cind carnea a fiert se scoate, se portioneaza si se mentine la cald in zeama. Orezul se alege de corpuri straine, se spala si se scurge, apoi se fierbe in supa de carne timp de 10 minute, in sosul de smintina, se adauga galbenusurile batute si sarea de lamiie diluata cu putina apa. Se amesteca componentele si se fierb cca 5 minute. Se verifica gustul si se mentine mincarea la cald, pina la servire. La servire se asaza in farfurie portia de carne, orezul si sosul, pus peste orez si carne. Orezului i se poate da o forma cu polonicul. Se decoreaza cu rondele de lamîie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii