autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

Blanchet din carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de miel, morcovi, patrunjel radacina, ceapa, faina, sare, orez, oua, malaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovii, patrunjelul radacina si se fierb 30 min. Faina dizolvata cu 100 ml de supa de carne se adauga in 100 g de unt incalzit, se adauga 1,3 l de apa si se fierbe cca 30 min. Se retrage vasul de pe foc, se adauga galbenusurile, sucul de lamaie, carnea, sarea si se fierb impreuna cca 10 min. Orezul se inabusa in 50 g de unt, se adauga 700 ml de supa de carne si se fierbe la cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blanchet din carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole cu carnati

Fasole cu carnati

Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa

3 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Poienita cu ciuperci

Poienita cu ciuperci

Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate... Si casacavlul

25 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de rosii