autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Blat de tort

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri de nuca macinata, 3 linguri de faina si 7 linguri de pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat spuma albusurile, se adauga galbenusurile, nuca macinata, faina si pesmetul, se unge o forma cu unt si cu hartie de copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tort de ciocolata cu blat de caise

Tort de ciocolata cu blat de caise

Puneti intr-un castron gemul, 3-4 galbenusuri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie sau

29 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Torturi
Tort cu blat de cacao si crema de ciocolata

Tort cu blat de cacao si crema de ciocolata

Pentru Blatul de cacao 1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Unge cu unt si tapeaza cu faina o tava

30 voturi    12 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri de nuca macinata
  • 3 linguri de faina si 7 linguri de pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte taranesti cu cartofi