autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Blat de tort

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri de nuca macinata, 3 linguri de faina si 7 linguri de pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat spuma albusurile, se adauga galbenusurile, nuca macinata, faina si pesmetul, se unge o forma cu unt si cu hartie de copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tort cu blat de nuci macinate

Tort cu blat de nuci macinate

Separam albusurile de galbenusuri si punem la mixat albusurile cu 6 linguri de zahar si zaharul vanilat,mixam

0 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Blat de tort, cu nuci

Blat de tort, cu nuci

Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul, pana se albesc; se adauga apa rece, lingura

30 voturi    16 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri de nuca macinata
  • 3 linguri de faina si 7 linguri de pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine impletita