autor:

maryelena

» » Aluaturi si Foietaje

Blat de tort rapid

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
5 oua, 1 cana zahar, 1 ceasca ulei, 1 cana jumatate de faina, 1 lingurita praf de copt, mirodenii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale intregi, se adauga zaharul si impreuna se bat spuma cam 20-25 min. Se adauga uleiul incet, faina, praful de copt, mirodeniile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tort rapid cu blat de cozonac

Tort rapid cu blat de cozonac

Se prepara crema, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se face un sirop din 400 ml de apa, care

7 voturi    3 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • alina (Chef de cuisine):

    Acest tip de compozitie poate fi folosit cu succes si la prajituri. E pufos, e gustos si se pregateste rapid. Eu am pus un plic de praf de copt, pe care l-am stins cu zeama de lamaie. Am pus si un plic de zahar cu aroma de rom.

  • 3 comentarii

  • Kmy_Kmyy

    Kmy_Kmyy (Bucatar) , 28 septembrie 2013

    foarte bun!

  • Bianca Oana , 31 iulie 2013

    am o intrebare blatu trebuie tio iesit mai moale? ca nu stiu de ce nu mi se intareste.

  • manu mic , 06 iunie 2013

    Cel mai reusit balt de tort de pana acum.Multumesc pentru reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 ceasca ulei
  • 1 cana jumatate de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • mirodenii.

Raporteaza reteta

Kmy_Kmyy (Bucatar)

foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza de vaci, smantana si marar