autor:

maryelena

» » Aluaturi si Foietaje

Blat de tort rapid

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
5 oua, 1 cana zahar, 1 ceasca ulei, 1 cana jumatate de faina, 1 lingurita praf de copt, mirodenii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale intregi, se adauga zaharul si impreuna se bat spuma cam 20-25 min. Se adauga uleiul incet, faina, praful de copt, mirodeniile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tort rapid cu blat de cozonac

Tort rapid cu blat de cozonac

Se prepara crema, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se face un sirop din 400 ml de apa, care

7 voturi    3 comentarii
30 min
Torturi
Covrigi cu seminte de in

Covrigi cu seminte de in

Se amesteca faina cu semintele de in,cu un pic de sare si praful de copt.Incentrul fainii,facem o

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    alina (Chef de cuisine):

    Acest tip de compozitie poate fi folosit cu succes si la prajituri. E pufos, e gustos si se pregateste rapid. Eu am pus un plic de praf de copt, pe care l-am stins cu zeama de lamaie. Am pus si un plic de zahar cu aroma de rom.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Kmy_Kmyy

    Kmy_Kmyy (Bucatar) , 28 septembrie 2013

    foarte bun!

  • Fara foto

    Bianca Oana , 31 iulie 2013

    am o intrebare blatu trebuie tio iesit mai moale? ca nu stiu de ce nu mi se intareste.

  • Fara foto

    manu mic , 06 iunie 2013

    Cel mai reusit balt de tort de pana acum.Multumesc pentru reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 ceasca ulei
  • 1 cana jumatate de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • mirodenii.

Raporteaza reteta

Kmy_Kmyy (Bucatar)

foarte bun!

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine pufoasa