Albusurile se bat cu o cana de zahar ,cu cealalta cana de zahar se pune cu apa la fiert si se face un sirop. Galbenusurile se freaca cu uleiul pina se obtine o maioneza, se adauga siropul fierbinte si faina. Se amesteca bine pina se omogenizeaza faina si se toarna peste albusurile batuste spuma.Se baga la cuptor si se coace. Nu se pune Praf de copt sau altceva de crescut.
Se poate face chek sau blat de orice prajitura. Nu este inecacios.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii