autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

blat minune

Autor: cristina pauseniuc (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina pauseniuc (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
8 oua,2cani de zahar,2 cani de faina, 13 linguri de ulei si 15 linguri de apa.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat cu o cana de zahar ,cu cealalta cana de zahar se pune cu apa la fiert si se face un sirop. Galbenusurile se freaca cu uleiul pina se obtine o maioneza, se adauga siropul fierbinte si faina. Se amesteca bine pina se omogenizeaza faina si se toarna peste albusurile batuste spuma.Se baga la cuptor si se coace. Nu se pune Praf de copt sau altceva de crescut.
Se poate face chek sau blat de orice prajitura. Nu este inecacios.
Daca ti-a placut reteta noastra "blat minune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu mar si migdale

Placinta cu mar si migdale

Spalam si curatam merele. Le radem intr-un vas de sticla sau de plastic. Nu e nevoie sa le scurgeti

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri fragede

Fursecuri fragede

Se sparg cele 4 oua intr-un castron si se amesteca bine de tot cu zaharul (cca 2-3 minute). Apoi

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,2cani de zahar,2 cani de faina
  • 13 linguri de ulei si 15 linguri de apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS