Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 g cartofi, ½ pahar faina, 25 g drojdie, 2 linguri ulei sau untura, ¼ pahar lapte, 1 lingura zahar, sare, smintina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii curatati si bine spalati se dau prin razatoare deasa. Se pun intr-un castron, se adauga zahar, un praf de sare, drojdia amestecata cu lapte si faina. Se amesteca totul foarte bine, se acopera si se lasa la foc cald sa creasca. Dupa ce a crescut, se ia cite o lingura plina, se pune in tigaia unsa cu untura sau ulei fierbinte si se prajeste pe ambele parti.
Se servesc fierbinti cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Blinele de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Maria , 22 august 2019
Buna, am si eu cartea din care sunt aceste retete, din pacate imi lipsesc cateva pagini din carte, daca as primi si paginile care imi lipsesc as fi foarte multumitoare :*