autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Blintzi - placinta cu branza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
pentru coca:, 250 gr faina, 230 gr unt topit, 3 oua, 115 gr zahar, 1 lingura praf de copt, , pentru umplutura:, 450 gr urda (ricotta), 2 pachete crema de branza Philadelphia, 2 oua, vanilie, 60 gr zahar, 3 linguri zeama de lamaie, coaja de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170C (325F). Se amesteca faina, praful de copt, zaharul si oule cu mixerul, apoi se adauga treptat untul topit. Iese o compozitie foarte moale, dar o sa vedeti cu nu are nici o problema la copt. Eu m-am cam speriat, find prima data.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se freaca cu mixerul ca sa se omogenizeze crema Philadelphia.

Se pun intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt, cam de 30cm X 20cm si se coace 40 de minute. Se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pudreaza cu zahar pudra.

Este foarte usor de preparat, extraordinar de pufoasa si fina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blintzi - placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Blintzi- placinta cu branza

Blintzi- placinta cu branza

Se incalzeste cuptorul la 170C (325F). Se amesteca faina, praful de copt, zaharul si oule cu mixerul,

4 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac Radauti

Cozonac Radauti

De cu seara punem in ouale batute o lingurita de sare si se da la rece.Tot seara punem in lapte 1

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pentru coca:
  • 250 gr faina
  • 230 gr unt topit
  • 3 oua
  • 115 gr zahar
  • 1 lingura praf de copt
  • pentru umplutura:
  • 450 gr urda (ricotta)
  • 2 pachete crema de branza Philadelphia
  • 2 oua
  • vanilie
  • 60 gr zahar
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • coaja de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu frisca si fructe