Intr-un vas cu 2 l de apa se fierb:bobul, ceapa intreaga, morcovul si patrunjelul, pana cand semintele de bob se inmoaie, fara sa crape. Separat in uleiul incins se rumeneste faina si se stinge cu putina zeama in care au fiert legumele.Se adauga sucul de lamaie, sarea, piperul si bobul fiert si se mai tin pe foc, acoperite cu capac 10-15 min.Separat se bat bine galbenusurile si se adauga in mancare lasand sa clocoteasca de cateva ori.Inainte de a servi se presara cu patrunjel si marar verde tocat foarte marunt.Se serveste cat mai cald acest fel de mancare.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii