autor:

Adina

» » Dulciuri diverse

bombe

Autor: Adina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
1 pachet margarina, 1 cana zahar pudra, 500 g biscuiti, 1-2 cani nuca macinata, 5-8 linguri lapte, 2-3 sticlute rom, 3 linguri cacao, 1oo g nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Margarina si zaharul se omogenizeaza bine,peste compozitie se pun biscuitii zdrobiti,nuca,laptele,esenta de rom si cacao.Toate se omogenizeaza foarte bine,se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "bombe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bombe cu rom

Bombe cu rom

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si nuca. Se poate adauga rom dupa gust. Se face o pasta din

52 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bombe din branza

Bombe din branza

Branzeturile se dau pe razatoarea fina si se framanta impreuna. Se adauga sare dupa gust. Mix-ul

2 voturi    1 comentariu
1h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 1 cana zahar pudra
  • 500 g biscuiti
  • 1-2 cani nuca macinata
  • 5-8 linguri lapte
  • 2-3 sticlute rom
  • 3 linguri cacao
  • 1oo g nuca de cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pasta de marshmallow fondant