autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bomboane cu nuca-o reteta extrem de simpla

Autor: gabriela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
100 grame de nuci(sau cate vreti),o lingura de nuca de cocos,cateva linguri de zahar si apa.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele se pun intr-un vas,apoi se pun pe foc,se amesteca continuu pana se caramelizeaza,apoi se ia de pe foc si se toarna pasta obtinuta imediat pe un fund de lemn,deoarece se va intari.Taiati in ce forme doriti cu un cutit,si gata.Asteptati sa se raceasca,si va puteti delecta cu bombonele facute chiar de dumneavoastra.Succes!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu nuca-o reteta extrem de simpla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla.Daca nu avem esenta de rom

6 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Mini-tarte de sarbatoare

Mini-tarte de sarbatoare

Se freaca untul cu zaharul.Se adauga oul.Se amesteca bine si se adauga faina amestecata cu sarea,coaja

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 grame de nuci(sau cate vreti),o lingura de nuca de cocos,cateva linguri de zahar si apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
prajitura cu caise