autor:

Mihaela Tanasa

» » Dulciuri diverse

Bomboane de ciocolata

Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
300 g ciocolata menaj, 150 g margarina, 2 galbenusuri, 2 plicuri zahar vanilat, 10 linguri zahar pudra, 10 linguri alune macinate, 50 g nuca de cocos, 50 g cacao, bombonele cip

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- Se topeste ciocolata la bain-marie. Se adauga margarina si, amestecand continuu, se pun galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat si alunele. Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa la racit cam 2 ore.
- Dupa aceea, se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza bile de marimea unei nuci.
- Bomboanele astfel obtinute se impart in 3:
- o parte se dau prin cacao;
- alta parte prin nuca de cocos;
- ultima parte se presara cu bombonele cip.
- Se tin la rece pana se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata si bomboane de casa

Ciocolata si bomboane de casa

Se fierbe apa cu zaharul pana devine un sirop gros,se adauga lichiorul si se mai fierbe un pic.Se

6 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane din fructe uscate, trase in ciocolata

Bomboane din fructe uscate, trase in ciocolata

Toate fructele,in afara de curmale, se pun la rehidratat,in apa cu esenta de rom.Curmalele se curata

6 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g ciocolata menaj
  • 150 g margarina
  • 2 galbenusuri
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 10 linguri zahar pudra
  • 10 linguri alune macinate
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g cacao
  • bombonele cip

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Tarta cu dovleac