autor:

Mihaela Tanasa

» » Dulciuri diverse

Bomboane de ciocolata

Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
300 g ciocolata menaj, 150 g margarina, 2 galbenusuri, 2 plicuri zahar vanilat, 10 linguri zahar pudra, 10 linguri alune macinate, 50 g nuca de cocos, 50 g cacao, bombonele cip

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- Se topeste ciocolata la bain-marie. Se adauga margarina si, amestecand continuu, se pun galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat si alunele. Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa la racit cam 2 ore.
- Dupa aceea, se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza bile de marimea unei nuci.
- Bomboanele astfel obtinute se impart in 3:
- o parte se dau prin cacao;
- alta parte prin nuca de cocos;
- ultima parte se presara cu bombonele cip.
- Se tin la rece pana se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane de ciocolata

Bomboane de ciocolata

Preparati crema astfel: intr-o cratita aduceti la fierbere frisca lichida. Adaugati ciocolata alba

10 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Ciocolata si bomboane de casa

Ciocolata si bomboane de casa

Se fierbe apa cu zaharul pana devine un sirop gros,se adauga lichiorul si se mai fierbe un pic.Se

6 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g ciocolata menaj
  • 150 g margarina
  • 2 galbenusuri
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 10 linguri zahar pudra
  • 10 linguri alune macinate
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g cacao
  • bombonele cip

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Bonet