Bomboane de pom cu spanac

Bomboane de pom cu spanac. Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit amestecam branza de capra, maruntita, cu iaurtul, pana devine o crema.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Bomboane de pom cu spanac

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat
  • 200 g spanac conservat
  • 100 g branza de capra
  • 100 g iaurt cremos
  • 25 g unt
  • 50 g seminte de dovleac
  • 30 g chia

Mod de preparare

Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit amestecam branza de capra, maruntita, cu iaurtul, pana devine o crema. Punem crema de branza peste spanac, omogenizam si

adaugam semintele de chia si de dovleac. Foaia de aluat o taiem dreptunghiuri pe care le mai intindem cu sucitorul Luam fiecare dreptunghi de aluat, punem o lingurita de compozitie de spanac in mijlocul dreptunghiului, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura