Se faramiteaza biscuitii (se pot maruntii cu robotul de bucatarie sau cu un sucitor).
Se amesteca biscuitii cu nuca, cu ciocolata rasa, esenta de rom, zaharul pudra si margarina la temperatura camerei.
Se omogenizeaza toata compozitia.
Se formeaza bilute potrivite ca marime iar in mijloc se pune cate o visina din compot apoi se dau prin nuca de cocos (eu am optat pentru nuca de cocos colorata).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii