autor:

karrmenus

» » Dulciuri diverse

Bomboane din pesmet de turta dulce

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Cehia


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Cehia


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
100 gr zahar pudra, 1 lingura de miere, 150 ml lapte, 30 gr cacao, 120 gr unt, 150 gr pesmet de turta dulce, 1 lingura de rom (maximum, dupa gust), 50 gr ciocolata rasa sau nuca pisata.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecam mierea cu pesmetul, romul si untul si lasam sa stea. Separat, amestecam bine, intr-un vas smaltuit, laptele, zaharul si cacaua si fierbem, amestecand mereu, pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca si adaugam pesmetul. Omogenizam compozitia si formam bilute pe care le invelim in ciocolata sau nuca. De asemenea, putem pune in fiecare bomboana cate o visina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane din pesmet de turta dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu parfum de Orient

Chec cu parfum de Orient

L-am vazut la Academia lui Horia...apoi am asteptam cateva zile pana am gasit reteta,... apoi am

9 voturi    2 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Cialzons cu fructe~Caramele cu dragoste

Cialzons cu fructe~Caramele cu dragoste

Pregatim aluatul: 1. Punem faina pe o suprafata si facem in mijloc o scobitura impingand faina din

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    a si b , 13 noiembrie 2016

    pare bun

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 100 gr zahar pudra
  • 1 lingura de miere
  • 150 ml lapte
  • 30 gr cacao
  • 120 gr unt
  • 150 gr pesmet de turta dulce
  • 1 lingura de rom (maximum
  • dupa gust)
  • 50 gr ciocolata rasa sau nuca pisata.

Raporteaza reteta

a si b

pare bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta cu mere caramelizate