autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Bomboane Ferrero Rocher

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Ingrediente
100g napolitane cu crema de alune, 150g alune de padure (crude), 200g nutella, 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun alunele intr-o tava si se prajesc la cuptor la 180 grade C, cca. 8 minute. Se scot si se freaca intr-un prosop pana sunt curatate de coji. Se macina in masina de cafea. Se sfarama napolitanele, se adauga alunele macinate si nutella, apoi se amesteca. Din compozitia obtinuta se formeaza bile de marimea bomboanelor Ferrero Rocher. Se dau bilele la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc. Se topeste ciocolata pe abur si se aduaga uleiul. Se trec bilele prin ciocolata si se pun pe un gratar pana se intareste ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Budinca cu capsuni

Budinca cu capsuni

Intr-un vas se pun galbenusurile, oul intreg, 50g zahar si se amesteca cu mixerul pana devine ca

16 voturi    13 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Topim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si

1 vot    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2012

    Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100g napolitane cu crema de alune
  • 150g alune de padure (crude)
  • 200g nutella
  • 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

16 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
eclere gina