autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Bomboane Ferrero Rocher

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Ingrediente
100g napolitane cu crema de alune, 150g alune de padure (crude), 200g nutella, 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun alunele intr-o tava si se prajesc la cuptor la 180 grade C, cca. 8 minute. Se scot si se freaca intr-un prosop pana sunt curatate de coji. Se macina in masina de cafea. Se sfarama napolitanele, se adauga alunele macinate si nutella, apoi se amesteca. Din compozitia obtinuta se formeaza bile de marimea bomboanelor Ferrero Rocher. Se dau bilele la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc. Se topeste ciocolata pe abur si se aduaga uleiul. Se trec bilele prin ciocolata si se pun pe un gratar pana se intareste ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Desert rapid la pahar

Desert rapid la pahar

In bolul de la mixer turnam smantana pentru frisca si o mixam aprox. 5 minute, adaugand pe rand in

4 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2012

    Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100g napolitane cu crema de alune
  • 150g alune de padure (crude)
  • 200g nutella
  • 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

19 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu dovlecei