autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Bomboane Ferrero Rocher

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Ingrediente
100g napolitane cu crema de alune, 150g alune de padure (crude), 200g nutella, 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun alunele intr-o tava si se prajesc la cuptor la 180 grade C, cca. 8 minute. Se scot si se freaca intr-un prosop pana sunt curatate de coji. Se macina in masina de cafea. Se sfarama napolitanele, se adauga alunele macinate si nutella, apoi se amesteca. Din compozitia obtinuta se formeaza bile de marimea bomboanelor Ferrero Rocher. Se dau bilele la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc. Se topeste ciocolata pe abur si se aduaga uleiul. Se trec bilele prin ciocolata si se pun pe un gratar pana se intareste ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Brioşe cu glazură de ciocolată

Brioşe cu glazură de ciocolată

Reţeta este pentru 20 de brioşe. Într-un vas se taie ciocolata în cuburi mai mici

2 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gris cu lapte si miere

Gris cu lapte si miere

Punem un tuci mic pe foc in care punem 1litru de lapte si 5 linguri d zahar si il lasam sa fiarba.

4 voturi    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2012

    Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100g napolitane cu crema de alune
  • 150g alune de padure (crude)
  • 200g nutella
  • 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Foietaj cu pere si stafide