autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Bomboane Ferrero Rocher

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 decembrie 2012

Ingrediente
100g napolitane cu crema de alune, 150g alune de padure (crude), 200g nutella, 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun alunele intr-o tava si se prajesc la cuptor la 180 grade C, cca. 8 minute. Se scot si se freaca intr-un prosop pana sunt curatate de coji. Se macina in masina de cafea. Se sfarama napolitanele, se adauga alunele macinate si nutella, apoi se amesteca. Din compozitia obtinuta se formeaza bile de marimea bomboanelor Ferrero Rocher. Se dau bilele la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc. Se topeste ciocolata pe abur si se aduaga uleiul. Se trec bilele prin ciocolata si se pun pe un gratar pana se intareste ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt si cocos

Fursecuri cu unt si cocos

1. Untul lasat la temperatura camerei il mixam impreuna cu zaharul pudra si vanilia pana devine cremos.

4 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cozonac cu crema de nuci si rahat

Cozonac cu crema de nuci si rahat

Inainte de a incepe sa prepar aluatul am facut caldutz in bucatarie si nu prea am lasat lumea sa

6 voturi    7 comentarii
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2012

    Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100g napolitane cu crema de alune
  • 150g alune de padure (crude)
  • 200g nutella
  • 150g ciocolata cu lapte si 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte bune, Denisa ! Se pot adauga alune intregi, in interior.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Desert zebra