Jumatate din lapte + jumatate din ciocolata + tot ceaiul se pun la topit in baine marie la foc mic. Amestecati compozitia de abia dupa ce s-a topit ciocolata.
Ceaiul ar fi bine sa-l dizolvati pentru cateva secunde in apa calda ca sa nu se simta prea crocant in ciocolata si ca sa-si lase mai bine aroma si chiar sa dea un pic de culoare.
Amestecul se toarna intr-o tavita care a fost imbracata in folie de aluminiu unsa cu un pic de ulei. Peste amestec puneti boabele de rodie.
Apoi bagati la congelator pt 10-15 minute, insa nu mai mult!
Procedati la fel cu restul ingredientelor (laptele + ciocolata topite in baine marie) si turnati compozitia peste primul strat. Puneti la frigider si lasati cam 1 ora. Dupa ce s-a intarit puteti sa o taiati cubulete si sa o decorati cu boabe de rodie.
http://grooveon.ro/sweettooth/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii