autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Bomboane Rafaello

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
300g zahar pudra, 300 - 400g lapte praf, un pachet unt, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si apoi se modeleaza bile punand in mijloc ( aluna, migdala sau stafida)
In mijloc mai poate fi pus si foi de napolitana sfaramata.
Se tavalesc prin nuca de cocos din abundenta pentru un gust mai rafinat si aspect deosebit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit. Untul

33 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet. Cand zaharul

34 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    O bunatate. Imi lasa gura apa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g zahar pudra
  • 300 - 400g lapte praf
  • un pachet unt
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O bunatate. Imi lasa gura apa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Chec cu cirese