autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Bomboane Rafaello

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
300g zahar pudra, 300 - 400g lapte praf, un pachet unt, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si apoi se modeleaza bile punand in mijloc ( aluna, migdala sau stafida)
In mijloc mai poate fi pus si foi de napolitana sfaramata.
Se tavalesc prin nuca de cocos din abundenta pentru un gust mai rafinat si aspect deosebit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet. Cand zaharul

34 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit. Untul

33 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    O bunatate. Imi lasa gura apa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g zahar pudra
  • 300 - 400g lapte praf
  • un pachet unt
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O bunatate. Imi lasa gura apa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta aromata de toamna Placinta aromata de toamna

Umplutura: Mai intai se prepara umplutura deoarece dovleacul necesita mai mult timp la calit. Se curata de coaja si se da pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
trandafiri din ciocolata