Bomboane Rafaello

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g zahar pudra
  • 300 - 400g lapte praf
  • un pachet unt
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si apoi se modeleaza bile punand in mijloc ( aluna, migdala sau stafida)

In mijloc mai poate fi pus si foi de napolitana sfaramata.

Se tavalesc prin nuca de cocos din abundenta pentru un gust mai rafinat si aspect deosebit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor