autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Bomboane Rafaello

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
300g zahar pudra, 300 - 400g lapte praf, un pachet unt, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si apoi se modeleaza bile punand in mijloc ( aluna, migdala sau stafida)
In mijloc mai poate fi pus si foi de napolitana sfaramata.
Se tavalesc prin nuca de cocos din abundenta pentru un gust mai rafinat si aspect deosebit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit. Untul

33 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane rafaello

Bomboane rafaello

Punem untul intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si lasam pana se topeste si acesta. Dupa

5 voturi    2 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    O bunatate. Imi lasa gura apa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g zahar pudra
  • 300 - 400g lapte praf
  • un pachet unt
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O bunatate. Imi lasa gura apa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza dulce si stafide prajite