autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello

Autor: Popescu Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Popescu Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 martie 2016

Ingrediente
300 ml lapte condensat (preparat in casa),, 200 g nuca de cocos,, 100 g migdale prajite

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

(de la Jamila citire) :)

Se amesteca laptele condensat cu nuca de cocos pana ce se obtine o pasta din care se modeleaza bilute.

In interiorul fiecarei sfere se pune cate o migdala si apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se dau la frigider. Ies cam 40 de bucati.

Laptele condensat se prepara foarte simplu (daca nu vreti sa-l cumparati): se fierb 250 ml apa cu 400 g de zahar pana cand acesta se topeste.

Se lasa la racit. Intr-un pahar inalt pentru blender, se pune siropul si se adauga incet lapte praf (un pachet de 250 gr) mixand incontinuu.

Va rezulta o pasta alba, dulce care prinde consistenta pe masura ce se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello 1

Bomboane Raffaello 1

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta . Se amesteca untul, zaharul, laptele praf

6 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 ml lapte condensat (preparat in casa),
  • 200 g nuca de cocos,
  • 100 g migdale prajite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Chec de vanilie