autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello

Autor: Popescu Elena (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Popescu Elena (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 martie 2016

Ingrediente
300 ml lapte condensat (preparat in casa),, 200 g nuca de cocos,, 100 g migdale prajite

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

(de la Jamila citire) :)

Se amesteca laptele condensat cu nuca de cocos pana ce se obtine o pasta din care se modeleaza bilute.

In interiorul fiecarei sfere se pune cate o migdala si apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se dau la frigider. Ies cam 40 de bucati.

Laptele condensat se prepara foarte simplu (daca nu vreti sa-l cumparati): se fierb 250 ml apa cu 400 g de zahar pana cand acesta se topeste.

Se lasa la racit. Intr-un pahar inalt pentru blender, se pune siropul si se adauga incet lapte praf (un pachet de 250 gr) mixand incontinuu.

Va rezulta o pasta alba, dulce care prinde consistenta pe masura ce se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

1. Mixam untul cu laptele condensat, adaugam laptele praf, fulgii de cocos, napolitana maruntita

33 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 ml lapte condensat (preparat in casa),
  • 200 g nuca de cocos,
  • 100 g migdale prajite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
PANDISPAN