Bomboane Raffaello

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700gr lapt praf
  • 700 ml lapte condensat
  • 100 gr unt
  • 250 cocos

Mod de preparare

Se pune intr-un vas laptele praf. Laptele condensat, nuca de cocos, untul se topeste si se pune si el peste ingrediente si se amesteca, apoi se pune la frigider o ora. Se scoate de la frigider si se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.dupa ce le-ati terminat le puneti tot la frigider. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise