Bomboane Raffaello

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700gr lapt praf
  • 700 ml lapte condensat
  • 100 gr unt
  • 250 cocos

Mod de preparare

Se pune intr-un vas laptele praf. Laptele condensat, nuca de cocos, untul se topeste si se pune si el peste ingrediente si se amesteca, apoi se pune la frigider o ora. Se scoate de la frigider si se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.dupa ce le-ati terminat le puneti tot la frigider. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor