autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bomboane Raffaello

Autor: ionela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2011

Ingrediente
700gr lapt praf, 700 ml lapte condensat, 100 gr unt, 250 cocos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-un vas laptele praf. Laptele condensat, nuca de cocos, untul se topeste si se pune si el peste ingrediente si se amesteca, apoi se pune la frigider o ora. Se scoate de la frigider si se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.dupa ce le-ati terminat le puneti tot la frigider. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

1. Mixam untul cu laptele condensat, adaugam laptele praf, fulgii de cocos, napolitana maruntita

33 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 700gr lapt praf
  • 700 ml lapte condensat
  • 100 gr unt
  • 250 cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Briose dietetice