autor:

Gabriela Urucu

» » Dulciuri diverse

Bombonele din pere

Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
4pere, 1pahar stafide, 1pahar pesmet, 3linguri seminte de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Perele se spala si se rad pe razatoarea mica. Se amesteca cu stafidele date prin masina de tocat si cu pesmetul. Se modeleaza bomboanele care se tavalesc prin seminte de floarea soarelui tocate marunt!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele din pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti vitrati

Biscuiti vitrati

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu zaharul si cu oul. Adaugam vanilia, coaja rasa de portocala,

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mix de ceteale

Mix de ceteale

se pune iaurtul intr-un castronel , apoise adauga cerealu sii se amesteca.

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4pere
  • 1pahar stafide
  • 1pahar pesmet
  • 3linguri seminte de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriela Urucu
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

278 voturi    26 comentarii
1h
Supe de carne
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Grea de ciocolata cu stafide si nuca