autor:

Gabriela Urucu

» » Dulciuri diverse

Bombonele din pere

Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
4pere, 1pahar stafide, 1pahar pesmet, 3linguri seminte de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Perele se spala si se rad pe razatoarea mica. Se amesteca cu stafidele date prin masina de tocat si cu pesmetul. Se modeleaza bomboanele care se tavalesc prin seminte de floarea soarelui tocate marunt!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele din pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri

Chec din albusuri

Albusurile se bat spuma;se pune zaharul si se bate in continuare(sa se topeasca zaharul).Se pun aromele

5 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prăjitură rapidă cu mere

Prăjitură rapidă cu mere

Aprinde cuptorul.Taie merele curăţate cubuleţe şi amestecă-le cu zahărul.Nucile taie-le mai

21 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4pere
  • 1pahar stafide
  • 1pahar pesmet
  • 3linguri seminte de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriela Urucu
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

278 voturi    26 comentarii
1h
Supe de carne
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tort cu ananas, frisca, cocos si capsuni