autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors craiovean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
urzici, orez, leustean, oua, bors, spanac, usturoi verde, smantana, salata verde, ceapa verde, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se pun la fiert in apa rece (2 l) cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga salata, spanacul si urzicile, apoi orezul si borsul fierbe separat. Se adauga sare si piper, se presara leusteanul tocat marunt, se mai da in cateva clocote si se drege cu oua batute si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors craiovean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete . Usturoiul se curata apoi se piseaza marunt .

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc

20 voturi    8 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Inimi si pipote sote