autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors craiovean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
urzici, orez, leustean, oua, bors, spanac, usturoi verde, smantana, salata verde, ceapa verde, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se pun la fiert in apa rece (2 l) cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga salata, spanacul si urzicile, apoi orezul si borsul fierbe separat. Se adauga sare si piper, se presara leusteanul tocat marunt, se mai da in cateva clocote si se drege cu oua batute si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors craiovean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de conopida cu pui

Mancarica de conopida cu pui

Taiem puiul, il saram si piperam si il prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Conopida o desfacem

28 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tigaie calda de ciuperci si pui

Tigaie calda de ciuperci si pui

Spalam, uscam si taiem pieptul in cuburi mai marisoare. Ciupercile se curata/se spala si (daca sunt

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancare de linte rosie cu kaizer