autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ceapa, ceapa verde, morcovii, radacina de telina, ulei, bors, leustean verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii si telina se fierb impreuna, apoi se adauga si bucatile de carne si se continua fierberea. Spre sfarsit se adauga borsul, ceapa verde, uleiul si se mai fierb 5 min. Se scot morcovii si telina. Se adauga leustean si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe in stil toscan

Fasole boabe in stil toscan

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(de obicei eu o tin de seara pana dimineata)Se pune la fiert,se

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de legume

Mancarica de legume

Cand ne-am saturat de carne, putem gati o bunatate doar din legume. Curatati dovlecelul si taiati-l

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Tocăniţă de pasăre cu legume