autor:

Zotu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

BORS CU CARTOFI

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
500 g cartofi, cate o legatura de marar, patrunjel, telina, 2 ardei, 2 morcovi, 2 cepe, 2 linguri cu pasta de tomate, bors de putina dupa gust, delikat, o radacina de pastarnac, o telina mica

Dificultate: Medie Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si sa taie dupa preferinta,verdeata se toaca marunt, radacinoasele se taie cubulete, cepa tocata marunt. Cartofii se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga pasta de tomate, si se adauga 1 l de apa, se adauga restul de ingrediente cu exceptia borsului. Dupa ce au fiert toate se adauga borsul dupa gust, se lasa sa mai dea un clocot se ia de pe foc si se presare deasupra leustean tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS CU CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de afumatura cu cartofi

Bors de afumatura cu cartofi

Carnea afumata,coastele,se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand sunt pe jumatate fierte, se

16 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de cartofi cu coasta de porc afumata

Bors de cartofi cu coasta de porc afumata

Portionam carnea,o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala de 6l cu cel putin 3 l de apa.Separat

79 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Imi place

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Eu mai pun patrunjel verde si putin cimbru.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • cate o legatura de marar
  • patrunjel
  • telina
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • bors de putina dupa gust
  • delikat
  • o radacina de pastarnac
  • o telina mica

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu mai pun patrunjel verde si putin cimbru.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tarta cu legume, carnati si cascaval