autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
dovlecei, ceapa, oua, morcovi, smantana, patrunjel radacina, sare, bors, leustean, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Zarzavatul se fierbe in 3 l de apa rece cu sare. Cand e fiert se adauga dovleceii si orezul. Dupa ce s-a fiert orezul, se adauga borsul fiert separat. Se adauga apoi verdeata tocata marunt, sarea si se drege borsul cu oua batute spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de dovlecei cu carne de pui

Bors de dovlecei cu carne de pui

Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul

9 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Pui la cuptor cu carnati si rosii

Pui la cuptor cu carnati si rosii

Spalati puiul, zvantati-l cu hartie absorbanta, apoi taiati-l pe mijlocul spatelui si desfaceti-l

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR