autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors cu periosare din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, rosii, bors, gris, orez, patrunjel verde, leustean, pasta de tomate, oua, telina si patrunjel radacina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina si patrunjelul radacina se fierb in cca 4,5 l de apa cu sare. Pasta de tomate se inabusa in ulei. Se pregatesc perisoarele. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga perisoarele, orezul, rosiile, pasta de tomate, juamatate din cantitatea de leustean verde si se fierb cca 15 min. Spre sfarsit se adauga borsul si se mai da in cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu periosare din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sandwich cald cu cartofi

Sandwich cald cu cartofi

Se rad marunt cartofii, ceapa, patrunjelul, se adauga sare, piper, cimbru, scortisoara dupa gust

29 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de broccoli

Mancarica de broccoli

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam) Se taie ceapa cubulete

11 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ghiveci cu ficatei de pui