autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
praz, orez, pastarnac, ulei, morcovi, patrunjel radacina, rosii, sare, bors, patrunjel verde, leustean, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se pune la fiert in apa. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga prazul calit in ulei bine incins. Se adauga orezul si, dupa ce s-a fiert, se incorporeza feliile de rosii, borsul, verdeata si sarea. Se drege cu oua batute cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu afumatura si praz

Bors cu afumatura si praz

Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si condiment de legume, se adauga prazul taiat fideluta,

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Bors de praz

Bors de praz

Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • praz
  • orez
  • pastarnac
  • ulei
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • rosii
  • sare
  • bors
  • patrunjel verde
  • leustean
  • smantana

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Varza cu legume si smantana