autor:

Zotu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

BORS CU URZICI

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
3-4 cartofi potriviti, 2 cepe, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel, cate o legatura de verdeata, 2-3 gramajoare de urzici, leustean, pasta de tomate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste impreuna cu cartofii taiati pai. Se adauga pasta de tomate, cam o lingura. Se acopera cu apa si se adauga restul de ingrediente, verdeata tocata marunt, si radacinoasele taiate cubulete. Se pune sare si piper dupa gust sau delikat.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS CU URZICI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ghiveci de legume cu carne de curcan

Ghiveci de legume cu carne de curcan

Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3-4 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • cate o legatura de verdeata
  • 2-3 gramajoare de urzici
  • leustean
  • pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmale, ardei, dovlecei, rosii si ceapa umpluta Sarmale, ardei, dovlecei, rosii si ceapa umpluta

Se ia 1 kg de carne tocată ( 500 gr carne macră tocată de vită și 500 gr carne de porc), peste aceasta se adaugă 200 gr de orez. Luăm

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Shakshouka  cu rosii proaspete Shakshouka cu rosii proaspete

Se curata ceapa, se taie si se caleste in uleiul de masline impreuna cu usturoiul maruntit, sarea, piperul si boiaua dulce afumata. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci umplute