Pulpa de curcan se pune la fiert in 4 litri de apa rece , intr-o oala sub presiune, pentru a fierbe mai bine si mai repede. Dupa o jumatate de ora de fiert, se scoate pulpa, se strecoara zeama si se transfera intr-o alta oala , de ciorba. Se curata toate legumele, se taie cubulete si se pun la fiert in zeama in care a fiert pulpa de curcan impreuna cu pasta de ardei, pasta de tomate si sare dupa gust. Se scoate carnea de pe os si se taie cuburi mai mari si se adauga in oala cu legume. Cand sunt fierte legumele se adauga vegeta si frunzele de telina, se mai dau 2-3 clocote dupa care se stinge focul. Borsul se fierbe separat si dupa ce a fost luata spuma se adauga peste ciorba. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si leusteanul.Se poate servi cu smantana.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii