autor:

anuta

» » , , Retete de Pasti, Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

Bors de peste

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2017

Ingrediente
cateva capatani si cozi de peste proaspat, eu am avut salau si crap, 1 ceapa, 2 ardei, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 pahar de suc de rosii, 1 pastarnac, sare, 1 ou, 1 l de bors de tarate, o mana de orez cu bob rotund, patrunjel si leustean verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun la fiert, in 2-3 l de apa cu sare.

Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii si pestele bine spalat. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, dupa care se adauga borsul, potrivind gustul dupa placul nostru.

Se adauga si orezul si se lasa sa fiarba inca 15 minute. Se opreste focul, se presara verdeta tocata si se drege borsul cu oul batut.

Se serveste fierbinte !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Bors de peste

Bors de peste

Borsul de peste este bun si racoritor, plin de legume si sanatos! De regula, atunci cind pregatesc

22 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Bors de peste cu leustean

Bors de peste cu leustean

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat,

8 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • cateva capatani si cozi de peste proaspat
  • eu am avut salau si crap
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pahar de suc de rosii
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 1 ou
  • 1 l de bors de tarate
  • o mana de orez cu bob rotund
  • patrunjel si leustean verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Rulada cu bureti (opintici) Rulada cu bureti (opintici)

Intr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul pana se dezlipeste de pe maini.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti