autor:

anuta

» » , , Retete de Pasti, Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

Bors de peste

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2017

Ingrediente
cateva capatani si cozi de peste proaspat, eu am avut salau si crap, 1 ceapa, 2 ardei, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 pahar de suc de rosii, 1 pastarnac, sare, 1 ou, 1 l de bors de tarate, o mana de orez cu bob rotund, patrunjel si leustean verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun la fiert, in 2-3 l de apa cu sare.

Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii si pestele bine spalat. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, dupa care se adauga borsul, potrivind gustul dupa placul nostru.

Se adauga si orezul si se lasa sa fiarba inca 15 minute. Se opreste focul, se presara verdeta tocata si se drege borsul cu oul batut.

Se serveste fierbinte !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Bors de peste

Bors de peste

Pestele se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul (morcovul,telina) se da prin razatoare si

0 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

Intr-o oala punem apa sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca dam focul la minim. Intre timp pregatim

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • cateva capatani si cozi de peste proaspat
  • eu am avut salau si crap
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pahar de suc de rosii
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 1 ou
  • 1 l de bors de tarate
  • o mana de orez cu bob rotund
  • patrunjel si leustean verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Pasca