Se curata si spala zarzavatul.
Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun la fiert, in 2-3 l de apa cu sare.
Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii si pestele bine spalat. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, dupa care se adauga borsul, potrivind gustul dupa placul nostru.
Se adauga si orezul si se lasa sa fiarba inca 15 minute. Se opreste focul, se presara verdeta tocata si se drege borsul cu oul batut.
Se serveste fierbinte !
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii