Se curata pestele de solzi si intestine, se spala, se portioneaza, se presara cu sare si se lasa sa stea 10-15 minute la rece.
Se curata, se spala zarzavaturile, se taie dupa dorinta si se calesc 2-3 minute cu ulei si cu 2 linguri de apa.
Cand incep sa se inmoaie se adauga rosiile taiate felii si bulionul in care au fost conservate, sare, dupa gust, 500ml apa si se lasa sa fiarba 10 min la foc potrivit.
Se adauga pestele si se mai lasa sa fiarba 10 minute. Se acreste dupa gust cu borsul de putina sau de casa, se adauga apa daca a scazut prea mult si dupa 1-2 clocote se ia de pe foc.
Se adauga leusteanul. Se pune capacul si se lasa 10 minute sa se aromatizeze inainte de a fi servit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii