autor:

Sidy

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Bors de peste cu bulion

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Ingrediente
1 morcov, 1/2 telina, 1 ceapa rosie, 1 gogosar, frunze leustean, 500 ml bors, 5oo ml bulion facut in casa, 2-3 catei usturoi, boia iute, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste se curata si se spala bine.
Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai putin ceapa care se lasa intreaga si dupa ce a fiert borsul, aceasta se arunca.
Intr-o oala se pun legumele apoi apa necesara si se condimenteaza. Se lasa sa fiarba acoperit.
Cand legumele sunt fierte se adauga pestele si bulionul si se mai lasa sa fiarba 15 minute.
Separat se da borsul in clocot.
Cand toate sunt fierte se adauga borsul necesar.Se gusta si se mai adauga condimente daca este cazul...
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste cu bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Sarmale cu soia si ciuperci

Sarmale cu soia si ciuperci

Soia se pune la fiert in apa cu sare cca 15 min, legumele se curata, se spala, varza se lasa putin

17 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Retete de post
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

Foile: Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi si cu sucul de rosii. Stingem bicarbonatul

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Este foarte bun dar eu pun si o lingura de orez,asa am invatat de la mama mea ...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O bunatate de bors...,

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Apetisant

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Bun

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      e foarte bun borsul tau de peste ,Sidy Copiii mei nu mananca ciorba daca nu are culoare

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte bun dar eu pun si o lingura de orez,asa am invatat de la mama mea ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

61 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Cornulete cu nuca