Bors de peste cu bulion

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Bors de peste cu bulion

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • frunze leustean
  • 500 ml bors
  • 5oo ml bulion facut in casa
  • 2-3 catei usturoi
  • boia iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucatile de peste se curata si se spala bine.

Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai putin ceapa care se lasa intreaga si dupa ce a fiert borsul, aceasta se arunca.

Intr-o oala se pun legumele apoi apa necesara si se condimenteaza. Se lasa sa fiarba acoperit.

Cand legumele sunt fierte se adauga pestele si bulionul si se mai lasa sa fiarba 15 minute.

Separat se da borsul in clocot.

Cand toate sunt fierte se adauga borsul necesar.Se gusta si se mai adauga condimente daca este cazul...

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor