autor:

Sidy

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Bors de peste cu bulion

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Ingrediente
1 morcov, 1/2 telina, 1 ceapa rosie, 1 gogosar, frunze leustean, 500 ml bors, 5oo ml bulion facut in casa, 2-3 catei usturoi, boia iute, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste se curata si se spala bine.
Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai putin ceapa care se lasa intreaga si dupa ce a fiert borsul, aceasta se arunca.
Intr-o oala se pun legumele apoi apa necesara si se condimenteaza. Se lasa sa fiarba acoperit.
Cand legumele sunt fierte se adauga pestele si bulionul si se mai lasa sa fiarba 15 minute.
Separat se da borsul in clocot.
Cand toate sunt fierte se adauga borsul necesar.Se gusta si se mai adauga condimente daca este cazul...
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste cu bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Este foarte bun dar eu pun si o lingura de orez,asa am invatat de la mama mea ...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O bunatate de bors...,

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Apetisant

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Bun

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      e foarte bun borsul tau de peste ,Sidy Copiii mei nu mananca ciorba daca nu are culoare

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • frunze leustean
  • 500 ml bors
  • 5oo ml bulion facut in casa
  • 2-3 catei usturoi
  • boia iute
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte bun dar eu pun si o lingura de orez,asa am invatat de la mama mea ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Supa crema de linte (specific arabesc)