Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece, cu o lingurita de sare.
Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece, cu o lingurita de sare. Cand da in clocot, se spumeaza bine.
Se curata zarzavatul de coaja, se spala, se taie cubulete, taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea. Se lasa sa fiarba cca 45 de minute, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete impreuna cu orezul. Cand cartofii incep sa se inmoaie, se adauga rosiile cubulete in bulion, borsul, se potriveste de sare si la gust cat de acru dorim si lasam inca 15 minute. Se opreste focul si se drege borsul cu oul batut si deasupra presaram verdeata tocata fin.
Se serveste fierbinte!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
christyansen • 05 Iunie 2022, 11:37 f bun bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo