autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Bors de stiuca

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de stiuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste ( file de merluciu)

Peste ( file de merluciu)

Tai ceapa, ardeiul fideluta si le pui in cratita, deasupra lor pui fileul de peste si peste el cateva

5 voturi    4 comentarii
1h 1 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. stiuca sau lin
  • 1/2 buc. ardei gras
  • 1/4 buc. ceapa rasa
  • 1/4 l bors
  • 1 buc. rosie mare
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salau bonne femme