autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de zarzavat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
ceapa, morcovii, cartofii, rosii, ardei, sfecla, varza, dovlecei, fasole verde, orez, ulei, smantana, patrunjel radacina, pastarnac, telina, leustean, bors, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, telina, sfecla, pastarnacul, patrunjelul, ceapa, varza si ardeii se calesc in ulei, apoi se pun la fiert in 4 l de apa. Dupa ce au dat in clocot, se adauga fasolea, mazarea, cartofii, dovleceii, orezul si rosiile. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie zarzavatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de zarzavat cu carne de porc

Bors de zarzavat cu carne de porc

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si

12 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat

Bors de zarzavat

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate

2 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Ai uitat sa pui borsul !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ai uitat sa pui borsul !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ratatouille cu pui