autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de zarzavat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
ceapa, morcovii, cartofii, rosii, ardei, sfecla, varza, dovlecei, fasole verde, orez, ulei, smantana, patrunjel radacina, pastarnac, telina, leustean, bors, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, telina, sfecla, pastarnacul, patrunjelul, ceapa, varza si ardeii se calesc in ulei, apoi se pun la fiert in 4 l de apa. Dupa ce au dat in clocot, se adauga fasolea, mazarea, cartofii, dovleceii, orezul si rosiile. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie zarzavatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de zarzavat

Bors de zarzavat

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate

2 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat cu carne de porc

Bors de zarzavat cu carne de porc

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si

12 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Ai uitat sa pui borsul !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ai uitat sa pui borsul !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval