autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, sare, ulei, rosii, bors, frunze de telina, leustean, pasta de tomate, patrunjel radacina, cartofi, morcovi, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se fierb in 3,5 l de apa cu sare. Se adauga cartofii si se continua fierberea. Cand legumele sunt aproape fierte, se introduc bucatile de peste si se fierb impreuna 15 min. Se adauga rosiile, pasta de tomate si uleiul. Cu cca 10 min inainte de sfarsit se adauga borsul fiert si jumatate din cantitatea de leustean si frunza de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta de cartofi si carne

Placinta de cartofi si carne

Pasul 1: Taiem bucatile de pui in cubulete. Presaram faina peste bucatile de carne si amestecam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O buinatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O buinatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chiftelute din soia