autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, sare, ulei, rosii, bors, frunze de telina, leustean, pasta de tomate, patrunjel radacina, cartofi, morcovi, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se fierb in 3,5 l de apa cu sare. Se adauga cartofii si se continua fierberea. Cand legumele sunt aproape fierte, se introduc bucatile de peste si se fierb impreuna 15 min. Se adauga rosiile, pasta de tomate si uleiul. Cu cca 10 min inainte de sfarsit se adauga borsul fiert si jumatate din cantitatea de leustean si frunza de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez spaniol (2)

Orez spaniol (2)

Se curata legumele si se spala; se taie ceapa si usturoiul marunt,iar ardeii fasii.Orezul se spala

3 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu soia si legume

Paste cu soia si legume

Se fierb legumele la aburi,cuburile de soia se fierb si ele in apa cu sare.Se pune ulei intr-o tigaie

14 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O buinatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O buinatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancare de urzici