autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors din stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, sare, ulei, rosii, bors, frunze de telina, leustean, pasta de tomate, patrunjel radacina, cartofi, morcovi, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se fierb in 3,5 l de apa cu sare. Se adauga cartofii si se continua fierberea. Cand legumele sunt aproape fierte, se introduc bucatile de peste si se fierb impreuna 15 min. Se adauga rosiile, pasta de tomate si uleiul. Cu cca 10 min inainte de sfarsit se adauga borsul fiert si jumatate din cantitatea de leustean si frunza de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parmigiana de vinete

Parmigiana de vinete

Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o

16 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas

Gulas

Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti).

44 voturi    13 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O buinatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O buinatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )