autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors moldovenesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, radacina de telina, morcovi, pastarnac, castraveti murati, bors, leustean si patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele (ceapa, telina, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel) si castraveti murati. Cand legumele si carnea sunt fierte, se adauga borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean verde si cantitatea de patrunjuel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez prajit cu omleta si legume

Orez prajit cu omleta si legume

Orezul se fierbe cu o zi inainte de al praji si se tine la rece. Eu l-am fiert aseara, astfel : l-am

13 voturi    11 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi

Piure de cartofi

Se curata cartofii de coaja. Se taie cuburi de marime medie si se pun la fiert intr-o oala cu 2 lingurte

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tarta rustica cu blat aromat din gris