autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors moldovenesc cu fasole boabe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, sare, bors, ulei, foi de dafin, leustean si patrunjel verde, ardei gras, cimbru, radacina de telina, ceapa, morcovi, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cand fasolea e fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa inabusite in ulei, ardeiul, cimbrul si foile de dafin. Spre sfarsit se adauga rosiile, sarea, si se continua fierberea 10 min., dupa care se adauga borsul, leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se mai fierb 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.

24 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi

Cartofi se curata,se spala si se tau pe lungime, unde se pune putin ulei pe fundul cratitei unde

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Imi place

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Eu la bors nu pun niciodata foi de dafin si sunt moldoveanca !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu la bors nu pun niciodata foi de dafin si sunt moldoveanca !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Spanac cu orez