autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors moldovenesc cu fasole boabe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, sare, bors, ulei, foi de dafin, leustean si patrunjel verde, ardei gras, cimbru, radacina de telina, ceapa, morcovi, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cand fasolea e fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa inabusite in ulei, ardeiul, cimbrul si foile de dafin. Spre sfarsit se adauga rosiile, sarea, si se continua fierberea 10 min., dupa care se adauga borsul, leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se mai fierb 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez la tigaie

Orez la tigaie

Se spala si se tuaca carnea cubulete mici si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre

18 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Intre timp se spala legumele si se taie julien. Sunca

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Imi place

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Eu la bors nu pun niciodata foi de dafin si sunt moldoveanca !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu la bors nu pun niciodata foi de dafin si sunt moldoveanca !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Conopida la cuptor