autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors polonez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de pui, sfecla rosie, varza alba, cartofi, morcovi, patrunjel verde, ceapa, pasta de tomate, costita afumata, smantana, ulei, sare, foi de dafin, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa (4 l) cu sare si se spumeaza, dupa care se adauga sfecla, varza, morcovii, ceapa, cartofii, foile de dafin si piperul. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, costita inabusita in ulei si otet. Se continua fierberea inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors polonez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt

Pachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat,

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza cu afumatura de porc

Ciorba de varza cu afumatura de porc

Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Si eu pregatesc acest bors dar fara costita afumata si foi de dafin.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de pui
  • sfecla rosie
  • varza alba
  • cartofi
  • morcovi
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • costita afumata
  • smantana
  • ulei
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc acest bors dar fara costita afumata si foi de dafin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Salata rapida cu oua