autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors polonez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de pui, sfecla rosie, varza alba, cartofi, morcovi, patrunjel verde, ceapa, pasta de tomate, costita afumata, smantana, ulei, sare, foi de dafin, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa (4 l) cu sare si se spumeaza, dupa care se adauga sfecla, varza, morcovii, ceapa, cartofii, foile de dafin si piperul. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, costita inabusita in ulei si otet. Se continua fierberea inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors polonez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos picant de vinete

Paste cu sos picant de vinete

Vanata spalata,uscata,se taie cubulete,se pudreaza cu sare si se lasa intr-o sita 10min;se oparesc

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CORABIOARE DE DOVLECEI

CORABIOARE DE DOVLECEI

Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se

4 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Si eu pregatesc acest bors dar fara costita afumata si foi de dafin.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de pui
  • sfecla rosie
  • varza alba
  • cartofi
  • morcovi
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • costita afumata
  • smantana
  • ulei
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc acest bors dar fara costita afumata si foi de dafin.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sufle de dovlecei