autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors polonez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de pui, sfecla rosie, varza alba, cartofi, morcovi, patrunjel verde, ceapa, pasta de tomate, costita afumata, smantana, ulei, sare, foi de dafin, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa (4 l) cu sare si se spumeaza, dupa care se adauga sfecla, varza, morcovii, ceapa, cartofii, foile de dafin si piperul. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, costita inabusita in ulei si otet. Se continua fierberea inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors polonez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
noodle cu legume

noodle cu legume

Se pune in wok 50 g ulei rapita, se adauga ceapa si se amesteca de cateva ori. Se adauga morcovii,

1 vot    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar

Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar

Cartofii noi bine spalati se fierb in coaja, in apa cu putina sare, aproximativ 15-20 minute. Se

22 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Si eu pregatesc acest bors dar fara costita afumata si foi de dafin.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de pui
  • sfecla rosie
  • varza alba
  • cartofi
  • morcovi
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • costita afumata
  • smantana
  • ulei
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc acest bors dar fara costita afumata si foi de dafin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de praz cu masline