autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rursesc cu rinichi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
rinichi de vita, cartofi, morcovi, ceapa, sare, ulei, otet, bors, smantana, faina, foi de dafin, supa de oase, oua, radacina de telina, patrunjel verde,castraveti murati

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Rinichii opariti se fierb in apa (1 l) cu sare si foi de dafin si se spumeaza. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Supa de oase se fierbe, se adauga legumele inabusite, castravetii si cartofii, continuand fierberea. Spre sfarsit se adauga borsul, sarea, si rinichii. Din faina, galbenusuri, smantana si putina supa se prepara o compozitie care se adauga la bors si se mai fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rursesc cu rinichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu bacon ,mazare &frisca(reteta frantuzeasca)

Tarta cu bacon ,mazare &frisca(reteta frantuzeasca)

Intr-un bol amestecati faina cu sarea si untul pana obtineti un amestec nisipos(ca un pesmet).Adaugati

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • rinichi de vita
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • sare
  • ulei
  • otet
  • bors
  • smantana
  • faina
  • foi de dafin
  • supa de oase
  • oua
  • radacina de telina
  • patrunjel verde,castraveti murati

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ardei cu sos