autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rursesc cu rinichi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
rinichi de vita, cartofi, morcovi, ceapa, sare, ulei, otet, bors, smantana, faina, foi de dafin, supa de oase, oua, radacina de telina, patrunjel verde,castraveti murati

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Rinichii opariti se fierb in apa (1 l) cu sare si foi de dafin si se spumeaza. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Supa de oase se fierbe, se adauga legumele inabusite, castravetii si cartofii, continuand fierberea. Spre sfarsit se adauga borsul, sarea, si rinichii. Din faina, galbenusuri, smantana si putina supa se prepara o compozitie care se adauga la bors si se mai fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rursesc cu rinichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tajine de pui cu legume

Tajine de pui cu legume

Tradițional, tajine este un vas de lut emailat sau pictat, compus din două părți: baza rotundă

10 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • rinichi de vita
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • sare
  • ulei
  • otet
  • bors
  • smantana
  • faina
  • foi de dafin
  • supa de oase
  • oua
  • radacina de telina
  • patrunjel verde,castraveti murati

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete