autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rusesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, morcovi, varza, sfecla rosie, cartofi, leustean verde, radacina de telina, rosii, patrunjel verde, ardei gras, ulei, sare, smantana, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe (4 l) in apa cu sare si se spumeaza. Morcovii, telina, ceapa, varza si ardeii grasi se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite si cartofii. Se adauga apoi rosiile, sfecla si borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean, sare si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute cu ciuperci in foi de vita

Sarmalute cu ciuperci in foi de vita

Intr-o tigaie (sau ceaun) caliti in ulei ceapa, morcovul, ciupercile si cubuletele de rosie, adaugati

15 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fierbem fasolea si ii schimbam apa de trei ori.Dupa ce s a fiert o pasam cu mixerul vertical sau

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • varza
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • leustean verde
  • radacina de telina
  • rosii
  • patrunjel verde
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • bors

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de Vinete