autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rusesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, morcovi, varza, sfecla rosie, cartofi, leustean verde, radacina de telina, rosii, patrunjel verde, ardei gras, ulei, sare, smantana, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe (4 l) in apa cu sare si se spumeaza. Morcovii, telina, ceapa, varza si ardeii grasi se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite si cartofii. Se adauga apoi rosiile, sfecla si borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean, sare si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri picante din dovlecei, cu guleras jambonat, umplute cu legume

Rulouri picante din dovlecei, cu guleras jambonat, umplute cu legume

Se spala si se sterg bine dovleceii, apoi se taie capetele si se feliaza pe lung, in fasii siubtiri,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu rasol de pui

Spanac cu rasol de pui

Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece

18 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • varza
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • leustean verde
  • radacina de telina
  • rosii
  • patrunjel verde
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • bors

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vinete cu sunca, cartofi si sos picant