autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rusesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, morcovi, varza, sfecla rosie, cartofi, leustean verde, radacina de telina, rosii, patrunjel verde, ardei gras, ulei, sare, smantana, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe (4 l) in apa cu sare si se spumeaza. Morcovii, telina, ceapa, varza si ardeii grasi se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite si cartofii. Se adauga apoi rosiile, sfecla si borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean, sare si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Rosiile spalate,taiate cubulete mici sau maruntite la blender se pun intr-un castron si se lasa deoparte;

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi

Cartofi se curata,se spala si se tau pe lungime, unde se pune putin ulei pe fundul cratitei unde

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • varza
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • leustean verde
  • radacina de telina
  • rosii
  • patrunjel verde
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • bors

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocanita cu dovleac