autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rusesc cu spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, spanac, morcovi, radacina de telina, ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, sfecla rosie, cartofi, rosii, ulei, bors, smantna, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga legumele (morcovi, telina, ceapa) inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, sfecla rosie, ceapa verde, spanacul si se mai fierb impreuna 10 min. Spre sfarsit se adauga rosiile, borsul si jumatate din cantiattea de marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile

22 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curate cartofi ,se taie rondele si se aseaza ca un prim strat.Se adauga ardeiul tocat fasii,ceapa

19 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Cred ca este foarte bun .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • spanac
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • rosii
  • ulei
  • bors
  • smantna
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun .

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mâncare de linte