autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rusesc cu spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, spanac, morcovi, radacina de telina, ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, sfecla rosie, cartofi, rosii, ulei, bors, smantna, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga legumele (morcovi, telina, ceapa) inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, sfecla rosie, ceapa verde, spanacul si se mai fierb impreuna 10 min. Spre sfarsit se adauga rosiile, borsul si jumatate din cantiattea de marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu telina

Mancarica de praz cu telina

-se spala si se taie prazul in rodele -se curata si se spala telina -se pune in cratita prazul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu de toate

Omleta cu de toate

Taiati rosia cubulete si o puneti intr-un bol,dupa taiati ardeiul gras si cel iute si ii puneti peste

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Cred ca este foarte bun .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • spanac
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • rosii
  • ulei
  • bors
  • smantna
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cartofi Hasselback