autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors rusesc cu spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, spanac, morcovi, radacina de telina, ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, sfecla rosie, cartofi, rosii, ulei, bors, smantna, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga legumele (morcovi, telina, ceapa) inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, sfecla rosie, ceapa verde, spanacul si se mai fierb impreuna 10 min. Spre sfarsit se adauga rosiile, borsul si jumatate din cantiattea de marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cubulete de pui pe pat de varza si orez

Cubulete de pui pe pat de varza si orez

Curatam, spalam, tocam marunt ceapa si o calim in putin ulei de masline. Adaugam varza murata, boiaua,

14 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan

Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan

Carnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, verdeata taiata

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Cred ca este foarte bun .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • spanac
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • rosii
  • ulei
  • bors
  • smantna
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Arancini gustosi