autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors ucrainean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, sare, bors, smantana, ulei, pasta de tomate, patrunjel verde, rosii, ardei gras, cartofi, morcovi, telina radacina, ceapa, varza rosie, sfecla rosie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Legumele (varza, ceapa, telina, morcovi, cartofi, ardei) se inabusa in ulei cu 100 ml de apa.
Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite.
Dupa cateva minute se adauga rosiile, sfecla, borsul, pasta de tomate si sarea si se continua fierberea cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors ucrainean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
GARNITURA DE OREZ CU LEGUME

GARNITURA DE OREZ CU LEGUME

Orezul spalat se pune intr-o cratita impreuna cu uleiul, ceapa verde taiata inele si ardeiul taiat

4 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu carne de vitel

Orez cu carne de vitel

Se curata legumele, se spala si se tau marunt unde apoi se pune putin ulei in cratita se se incalzesc

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Foarte bun ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • sare
  • bors
  • smantana
  • ulei
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • rosii
  • ardei gras
  • cartofi
  • morcovi
  • telina radacina
  • ceapa
  • varza rosie
  • sfecla rosie

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CARTOFI FOARTE AROMATI (DE POST)