autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Boscaiola

Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Ingrediente
100 gr mazare, 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser ), 400 ml smantana,, 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus ), 50-100 ml vin alb demi dulce, 300 gr penne sau rigatoni.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

pancetta se taie cubulete si se caleste in tigaie cu 2 linguri ulei de masline la foc potrivit. dupa 5 min se adauga buretii taiati fasii. ceapa se da prin razatoarea fina si se adauga peste compozitie. se amesteca usor, adaugandu.-se si vinul alb. la max 5 min dupa ce s-a adaugat vinul se adauga si mazarea peste compozitie. se lasa vinul sa se evapore si se adauga smantana. se amesteca bine pt a nu lasa cocoloase.
inainte sa luati sosul de pe foc adaugati putin parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Boscaiola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Polenta alla boscaiola

Polenta alla boscaiola

Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul

28 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
CIUPERCI LA GRILL

CIUPERCI LA GRILL

Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din \"palarii\". Se tin 10 minute

12 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser )
  • 400 ml smantana,
  • 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus )
  • 50-100 ml vin alb demi dulce
  • 300 gr penne sau rigatoni.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel