autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Boscaiola

Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Ingrediente
100 gr mazare, 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser ), 400 ml smantana,, 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus ), 50-100 ml vin alb demi dulce, 300 gr penne sau rigatoni.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

pancetta se taie cubulete si se caleste in tigaie cu 2 linguri ulei de masline la foc potrivit. dupa 5 min se adauga buretii taiati fasii. ceapa se da prin razatoarea fina si se adauga peste compozitie. se amesteca usor, adaugandu.-se si vinul alb. la max 5 min dupa ce s-a adaugat vinul se adauga si mazarea peste compozitie. se lasa vinul sa se evapore si se adauga smantana. se amesteca bine pt a nu lasa cocoloase.
inainte sa luati sosul de pe foc adaugati putin parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Boscaiola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Polenta alla boscaiola

Polenta alla boscaiola

Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul

28 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de ardei cu piept de pui

Tocanita de ardei cu piept de pui

Pieptul de pui il speli sub jet de apa rece si il tai fasii lungi. Ceapa o cureti , o speli bine

5 voturi    0 comentarii
5h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser )
  • 400 ml smantana,
  • 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus )
  • 50-100 ml vin alb demi dulce
  • 300 gr penne sau rigatoni.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval