Ingrediente
½ kg făină, 2 ouă, 100 g unt, ¼ l lapte, 20 g drojdie, 100 g zahăr, 300 g brânză de vaci, 1 plic zahăr vanilat, 1 lingură griş, sare, coajă de lămâie rasă.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
43 voturi
Mod de preparare
În mijlocul fiecărui patrat se pune cîte o lingură de umplutură preparata din brânză amestecată cu două ouă şi cu o lingură de griş. Apoi se dă formă brânzoaicelor, lipindu-se colţurile opuse ale patratelor de aluat, câte două în diagonală, se ung cu unt sau cu ou, se aşează în tava unsă cu ulei şi se introduc în cuptorul încins potrivit. Când sunt frumos rumenite, se scot din cuptor, se presară cu zahăr şi se servesc calde.
Bianca Mihaela , 28 ianuarie 2014
Sunt foarte gustoase!