autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Braciole de curcan umplut

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
8 felii de curcan (450 g in total), 1 lingurita salvie frecata, 1/4 lingurita sare, 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone, taiate pe jumatate, 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat, dezghetat, bine scurs, 3 linguri faina, 1 lingura ulei de masline, 1/4 cana rosii taiate din conserva, 1 lingurita coaja rasa de portocala, 1 1/4 cana suc proaspat de portocala, 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Fiecare felie de curcan se presara pe o parte cu salvia si sarea. Se asaza o jumatate de felie de provolone deasupra salviei si apoi se pune spanacul. Se ruleaza feliile de curcan si se fixeaza cu o scobitoare.
2. Rulourile de curcan se dau prin faina, scuturând faina in exces. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste uleiul la foc mediu. Se pun rulou riie si se prajesc 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumenesc.
3. Se adauga rosii le, coaja de portocale, sucul de portocale si coacazele; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute sau pâna când curcanul este facut.
4. Pentru servit, se scot scobitorile si se toarna sosul peste rulou riie de curcan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Budincute din creier

Budincute din creier

Se spala creierul in apa rece si se fierbe in apa putin sarata si doua linguri de otet. Cind este

4 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole batuta cu parjoale

Fasole batuta cu parjoale

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune

18 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de curcan (450 g in total)
  • 1 lingurita salvie frecata
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone
  • taiate pe jumatate
  • 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat
  • dezghetat
  • bine scurs
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/4 cana rosii taiate din conserva
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 1 1/4 cana suc proaspat de portocala
  • 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca