autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Braciole de curcan umplut

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
8 felii de curcan (450 g in total), 1 lingurita salvie frecata, 1/4 lingurita sare, 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone, taiate pe jumatate, 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat, dezghetat, bine scurs, 3 linguri faina, 1 lingura ulei de masline, 1/4 cana rosii taiate din conserva, 1 lingurita coaja rasa de portocala, 1 1/4 cana suc proaspat de portocala, 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Fiecare felie de curcan se presara pe o parte cu salvia si sarea. Se asaza o jumatate de felie de provolone deasupra salviei si apoi se pune spanacul. Se ruleaza feliile de curcan si se fixeaza cu o scobitoare.
2. Rulourile de curcan se dau prin faina, scuturând faina in exces. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste uleiul la foc mediu. Se pun rulou riie si se prajesc 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumenesc.
3. Se adauga rosii le, coaja de portocale, sucul de portocale si coacazele; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute sau pâna când curcanul este facut.
4. Pentru servit, se scot scobitorile si se toarna sosul peste rulou riie de curcan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, surpriza

Pulpe de pui, surpriza

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara.

125 voturi    23 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de curcan cu slanina afumata

Mancare de curcan cu slanina afumata

Calim usturoiul zdrobit si slanina in putin ulei, adaugam apoi ceapa si la sfarsit morcovul. Punem

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de curcan (450 g in total)
  • 1 lingurita salvie frecata
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone
  • taiate pe jumatate
  • 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat
  • dezghetat
  • bine scurs
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/4 cana rosii taiate din conserva
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 1 1/4 cana suc proaspat de portocala
  • 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in aluat de bere