autor:

» » Mancaruri cu carne

Braciole de curcan umplut

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
8 felii de curcan (450 g in total), 1 lingurita salvie frecata, 1/4 lingurita sare, 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone, taiate pe jumatate, 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat, dezghetat, bine scurs, 3 linguri faina, 1 lingura ulei de masline, 1/4 cana rosii taiate din conserva, 1 lingurita coaja rasa de portocala, 1 1/4 cana suc proaspat de portocala, 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Fiecare felie de curcan se presara pe o parte cu salvia si sarea. Se asaza o jumatate de felie de provolone deasupra salviei si apoi se pune spanacul. Se ruleaza feliile de curcan si se fixeaza cu o scobitoare.
2. Rulourile de curcan se dau prin faina, scuturând faina in exces. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste uleiul la foc mediu. Se pun rulou riie si se prajesc 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumenesc.
3. Se adauga rosii le, coaja de portocale, sucul de portocale si coacazele; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute sau pâna când curcanul este facut.
4. Pentru servit, se scot scobitorile si se toarna sosul peste rulou riie de curcan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de curcan (450 g in total)
  • 1 lingurita salvie frecata
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone
  • taiate pe jumatate
  • 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat
  • dezghetat
  • bine scurs
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/4 cana rosii taiate din conserva
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 1 1/4 cana suc proaspat de portocala
  • 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Curcan la tava,cu ciuperci umplute