Braciole de curcan umplut

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de curcan (450 g in total)
  • 1 lingurita salvie frecata
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone, taiate pe jumatate
  • 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat, dezghetat, bine scurs
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/4 cana rosii taiate din conserva
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 1 1/4 cana suc proaspat de portocala
  • 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate

Mod de preparare

1. Fiecare felie de curcan se presara pe o parte cu salvia si sarea. Se asaza o jumatate de felie de provolone deasupra salviei si apoi se pune spanacul. Se ruleaza feliile de curcan si se fixeaza cu o scobitoare.

2. Rulourile de curcan se dau prin faina, scuturând faina in exces. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste uleiul la foc mediu. Se pun rulou riie si se prajesc 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumenesc.

3. Se adauga rosii le, coaja de portocale, sucul de portocale si coacazele; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute sau pâna când curcanul este facut.

4. Pentru servit, se scot scobitorile si se toarna sosul peste rulou riie de curcan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise