Ingrediente
8 felii de curcan (450 g in total), 1 lingurita salvie frecata, 1/4 lingurita sare, 4 felii (115 g) subtiri brânza provolone, taiate pe jumatate, 1 pachet (285 g) congelat de spanac tocat, dezghetat, bine scurs, 3 linguri faina, 1 lingura ulei de masline, 1/4 cana rosii taiate din conserva, 1 lingurita coaja rasa de portocala, 1 1/4 cana suc proaspat de portocala, 2 linguri stafide negre uscate sau stafide tocate
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Rulourile de curcan se dau prin faina, scuturând faina in exces. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste uleiul la foc mediu. Se pun rulou riie si se prajesc 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumenesc.
3. Se adauga rosii le, coaja de portocale, sucul de portocale si coacazele; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute sau pâna când curcanul este facut.
4. Pentru servit, se scot scobitorile si se toarna sosul peste rulou riie de curcan.