autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Branza de oi

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
3 kg cas proaspat de oi, 3 linguri sare mare, un pachet de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Tai casul in felii,presari cu sare, lasi pe un prosop pentru o noapte la zvantat.Razi pe razatoarea mare feliile de cas, framanti, adaugi sare daca mai e nevoie, sa nu fie prea sarata. Umplii borcanele cu branza, asesi foarte bine sa nu fie goluri de aer in borcan.Lasi un gol de un deget pana la gura borcanului.Asezi cate o lngurita de unt solid in fiecare borcan, capsezi, dai la cuptorul incins petru 30 minute. Se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 5 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine):

    Am facut si eu brinza de oaie dupa aceasta reteta, cu diferenta ca am pus brinza in pungi, la congelator. E foarte buna aceasta brinza, si poate fi folosita la multe feluri de mincare.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine):

    De facut, am facut-o cum se zice ca la carte. Acum sa vedem cum trece si proba timpului. Ne mai intalnim si o sa va povestesc.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Se pastreaza foarte bine. Eu deja am facut o portie.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine):

      E super!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine):

      Am si facut o portie de branza la borcane. va recomand,este foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
  • 4 comentarii

  • Snijec Cely , 16 octombrie 2013

    Faci schimb cauciucuri de iarna pe branza de oi?

  • Tatiana Cirlan , 15 octombrie 2013

    vind cauciucuri de iarna

  • Cely , 22 iunie 2009

    Se pastreaza foarte bine. Eu am experimentat de cativa ani incoace

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Este o idee excelenta. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 3 kg cas proaspat de oi
  • 3 linguri sare mare
  • un pachet de unt

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely

Se pastreaza foarte bine. Eu am experimentat de cativa ani incoace

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Pasta de ardei kapia