1.Faina se cerne intr-un bol adanc. 2.Drojdia se amesteca cu 2 linguri de lapte cald si 1 lingura de zahar. 3.Se toarna maiaua peste faina din bol si se lasa 15-20 minute sa creasca putin. 4.Apoi se adauga restul de lapte, ouale,zahar, sarea si esenta. 5.Cu o lingura amestecati bine compozitia si apoi adaugati untul topit si amestecati. 6.Framantati aluatul pana devine moale si elastic,iar apoi lasati castronul cu aluat acoperit cu un prosop la crescut timp de 1 ora.
2
7.In acest timp preparati umplutura de branza - se amesteca branza de vaci cu 4 linguri de zahar,1 ou,esenta/ coaja de lamaie. 8.Intre timp aluatul este gata si se intinde o foaie patrata si se taie in patrate mai mici . 9.Puneti pe fiecare cate o lingurita de branza si formati branzoaicele - la fiecare patrat lipiti colturile opuse. 10.Le treceti pe o tava de cuptor unsa cu putin ulei. Atent, cu o pensula le ungeti cu ou batut bine. 11.Se coc la cuptor preincalzit la 180 de grade, aproximativ 35-40 de minute, pana se rumenesc frumos.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii