Ingrediente
Ingrediente aluat, 500 g faina, 240 ml lapte, un cub de drojdie proaspata, 2 oua, 60 g unt, 90 g zahar, 1 varf cutit sare, esenta dupa preferinta, Ingrediente umplutura de branza de vaci, 350 g branza de vaci bine scursa, 150 g zahar, 1 ou, coaja de lamaie, 1 galbenus de ou + 2 linguri de lapte (pentru uns)
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h 30 min
1 vot
Mod de preparare
2
7.In acest timp preparati umplutura de branza - se amesteca branza de vaci cu 4 linguri de zahar,1 ou,esenta/ coaja de lamaie. 8.Intre timp aluatul este gata si se intinde o foaie patrata si se taie in patrate mai mici . 9.Puneti pe fiecare cate o lingurita de branza si formati branzoaicele - la fiecare patrat lipiti colturile opuse. 10.Le treceti pe o tava de cuptor unsa cu putin ulei. Atent, cu o pensula le ungeti cu ou batut bine. 11.Se coc la cuptor preincalzit la 180 de grade, aproximativ 35-40 de minute, pana se rumenesc frumos.